рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Fusion MPV (2002-2012) – Cam Logico 41076

7.800 рсд

SKU: GTC5184 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FORD FUSION MPV (2002-2012) – CAM LOGICO 41076

Specifikacija

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila, dimenzije poprečnog preseka 40x25mm, debljine čeličnog profila 1,2 mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost: 50kg

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Ovi krovni nosači su kompletan set koji vam omogućava da lako prenesete teret na krov vašeg Ford Fusion MPV (2002-2012) automobila. Izrađeni su od visokokvalitetnog i izdržljivog čeličnog profila, garantujući sigurnost i dugotrajnost.

Set krovnih nosača Cam Logico 41076 uključuje četiri crno obojene čelične sape za pričvršćivanje, komplet adaptera i crne poklopce od polipropilena. Takođe, dobijate dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela vašeg automobila), koje su zaštićene crnim plastičnim omotačem. Ovaj omotač osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake, čime se štiti od oštećenja i produžava vek trajanja nosača.

Jedna od glavnih prednosti ovih krovnih nosača je njihova svestranost. Možete ih koristiti za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez obzira na vaše potrebe, ovi nosači će vam omogućiti bezbedan i siguran transport tereta na krovu vašeg automobila.

Kada je u pitanju nosivost, ovi krovni nosači imaju preporučenu nosivost od 50kg. To znači da možete preneti veliki teret bez brige o oštećenju nosača ili vozila. Bilo da putujete na duže udaljenosti ili jednostavno želite preneti svoje stvari sa tačke A na tačku B, ovi nosači će vam pružiti potrebnu sigurnost i pouzdanost.

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš auto, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954, gde će vam naš stručni tim pružiti sve neophodne informacije i odgovoriti na sva pitanja koja imate.

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda kako biste se detaljnije informisali o karakteristikama i tehničkim specifikacijama. Takođe, možete pogledati našu kompletnu ponudu krovnih nosača kako biste pronašli najbolje rešenje za vaše potrebe.


Prednosti

  • Jednostavna instalacija i korišćenje
  • Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila za sigurnost i dugotrajnost
  • Vrlo nosivi – preporučena nosivost od 50kg

Nabavite krovne nosače Ford Fusion MPV (2002-2012) – Cam Logico 41076 i olakšajte prevoz tereta na svom vozilu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja