рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Reno Megane II (2002-2008) 3/5 vrata, bez sibera – Cam Driver 50500

7.800 рсд

SKU: GTC12821 Kategorija:

KROVNI NOSAČI RENO MEGANE II (2002-2008) 3/5 VRATA, BEZ SIBERA – CAM DRIVER 50500

Specifikacije

  • Kvalitetan čelični profil
  • Kompletan set spreman za ugradnju
  • Dostupni u različitim verzijama za različite tipove krova vozila
  • Neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla
  • Preporučena nosivost: 50kg
  • Dostupne dužine šipki: 110cm ili 120cm

Krovni nosači Reno Megane II (2002-2008) 3/5 vrata, bez sibera – Cam Driver 50500 su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači pružaju pouzdanu podršku i sigurnost prilikom prevoza vašeg tereta.

Montaža ovih krovnih nosača je jednostavna i brza. Cam Driver krovni nosači isporučuju se kao kompletni set spreman za ugradnju. Bez obzira na tip krova vašeg vozila, postoji odgovarajuća verzija krovnih nosača za vaše potrebe. Možete birati između nosača sa ili bez pričvrsnih tačaka, kao i nosača sa integrisanim ili standardnim uzdužnim šinama.

Kada koristite krovne nosače, imaćete mogućnost da nosite krovne kofera, ski nosače ili nosače bicikla. Ovi dodaci omogućavaju vam da povećate prostor za prtljag na svom vozilu i da se lakše nosite sa prevozom različitih velikih ili nezgodnih predmeta.

U mom iskustvu, korišćenje krovnih nosača je u izuzetno praktično. Možete prevoziti sve što vam je potrebno bez brige o nedostatku prostora u vozilu. Pomažu vam da organizujete teret na siguran način i omogućavaju vam da uživate u putovanju bez opterećenja.

Krovni nosači Reno Megane II (2002-2008) 3/5 vrata, bez sibera – Cam Driver 50500 dolaze kao kompletan set, nudeći veoma konkurentnu cenu za sve što dobijate. Bez potrebe za dodatnim kupovinama ili instalacijom, ovaj set vam pruža sve što je potrebno da započnete sa korišćenjem krovnih nosača na svom vozilu.

Kvalitetna izrada krovne nosače čini izdržljivim i sigurnim. Možete biti sigurni da će vaš teret biti čvrsto pričvršćen, bez rizika od pomeranja ili oštećenja tokom transporta. Preporučena nosivost od 50kg omogućava prevoz različitih predmeta, uključujući veće kofere, ski opremu ili bicikle.

Dostupne dužine šipki za krovni nosač su 110cm ili 120cm, zavisno od modela vašeg automobila. Ovo dodatno prilagođavanje omogućava vam da odaberete šipke koje savršeno odgovaraju vašim potrebama i vozilu.

Uz krovne nosače Reno Megane II (2002-2008) 3/5 vrata, bez sibera – Cam Driver 50500, možete biti sigurni da ćete imati sve što vam je potrebno za siguran i praktičan prevoz tereta na svom vozilu. Uz pouzdane nosače, imaćete slobodu da nosite sve što želite, bez brige o prostoru ili sigurnosti.

Prednosti

  • Pouzdana podrška za prevoz tereta na vozilu
  • Jednostavna montaža i upotreba
  • Dostupne različite verzije za različite tipove krova
  • Preporučena nosivost: 50kg
  • Visok kvalitet izrade
  • Kompletan set po konkurentnoj ceni

Sve u svemu, krovni nosači Reno Megane II (2002-2008) 3/5 vrata, bez sibera – Cam Driver 50500 su odličan izbor za sve vozače koji žele da prošire mogućnosti svog vozila. Bez obzira da li putujete na odmor ili prevozite svakodnevne potrepštine, ovi krovni nosači će vam biti od velike pomoći.

Iskoristite svoje vozilo na maksimalan način uz pomoć ovih krovnih nosača. Učinite putovanja udobnijim i praktičnijim tako što ćete imati više prostora za prtljag. Bez brige o sigurnosti ili pomeranju tereta, možete biti sigurni da ćete stići na odredište bez ikakvih problema.

Nabavite kvalitetne krovne nosače Reno Megane II (2002-2008) 3/5 vrata, bez sibera – Cam Driver 50500 i uživajte u svim prednostima koje vam pružaju. Ovi nosači su praktično i pouzdano rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu.

Ne čekajte više, već iskoristite sve benefite koje ovi krovni nosači pružaju. Uverite se sami zašto su toliko popularni među vozačima širom sveta. Poručite svoj set odmah i iskusite praktičnost i sigurnost krovnih nosača Reno Megane II (2002-2008) 3/5 vrata, bez sibera – Cam Driver 50500.

PORUČI ODMAH

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja