рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci VW Vento (1991-1998) 4 vrata – Cam Logico 41053

7.800 рсд

SKU: GTC5251 Kategorija:

KROVNI NOSACI VW VENTO (1991-1998) 4 VRATA – CAM LOGICO 41053

  • Krovni nosaci kam logico su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila koji garantuje izuzetnu čvrstoću i trajnost. Ovi nosači su dizajnirani tako da se lako montiraju i pružaju izuzetnu sigurnost tokom vožnje.

Specifikacije:

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm u zavisnosti od modela automobila, dimenzije poprečnog preseka 40x25mm, debljina čeličnog profila 1,2 mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.

Prednosti:

  1. Izuzetna izdržljivost: Krovni nosaci kam logico izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila koji obezbeđuje izuzetnu čvrstoću i sigurnost tokom transporta.
  2. Laka montaža: Sistem za pričvršćivanje i adapteri omogućavaju brzu i jednostavnu instalaciju nosača na vaše vozilo. Bez dugotrajnih postupaka ili profesionalne pomoći.
  3. Velika nosivost: Sa preporučenom nosivošću od 50kg, ovi nosači omogućavaju siguran prevoz raznih tereta kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle.

Narudžba krovnh nosača VW Venta (1991-1998) 4 vrata – Cam Logico 41053 je kompletna, uključuje sve potrebne komponente za montažu. Cena prikazana na našem sajtu odnosi se na ceo set nosača.

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas kontaktirajte na 021/442-954. Naš tim stručnjaka će vam pružiti sve potrebne informacije i odgovoriti na sva vaša pitanja.

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda kako biste se bolje upoznali s karakteristikama i prednostima ovih krovnih nosača. Takođe, pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača kako biste pronašli najbolje rešenje za vaše vozilo.

Prednosti:

  • Izuzetna izdržljivost kvalitetnog čeličnog profila
  • Laka montaža bez profesionalne pomoći
  • Velika nosivost od 50kg

Naručite krovne nosače VW Vento (1991-1998) 4 vrata – Cam Logico 41053 i obezbedite siguran i udoban prevoz tereta na vašem vozilu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja