рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Alfa Romeo Tonale (2022-) – Zubri 223204

4.680 рсд

SKU: GTC1055 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE ALFA ROMEO TONALE (2022-) – Zubri 223204

Gumene patosnice visokog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Alfa Romeo Tonale (2022-) – Zubri 223204 su auto patosnice izuzetnog kvaliteta koje će zadovoljiti sve vaše potrebe. Izrađene su od visoko kvalitetne gume koja ne emituje neprijatne mirise. Ove patosnice su standardne veličine, originalne i savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Precizno dizajnirane patosnice za vaš Alfa Romeo Tonale

Set gumene patosnice Alfa Romeo Tonale (2022-) – Zubri 223204 sastoji se od dve prednje i dve zadnje patosnice, koje su dizajnirane za vaš specifičan model vozila. Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, zavisno od modela i tipa vozila. Sve patosnice poseduju fiksatore koji dodatno osiguravaju njihovo postavljanje i sprečavaju pomeranje prilikom vožnje. Dodatno, vozačeva patosnica je ojačana kako bi joj se produžio vek trajanja.

Bezbednost, dugotrajnost i jednostavnost održavanja

Gumene patosnice Alfa Romeo Tonale (2022-) – Zubri 223204 su izuzetno sigurne za upotrebu. Visina ruba patosnica od 12mm garantuje zaštitu unutrašnjosti vašeg vozila od prašine i nečistoće. Ove patosnice su jednostavne za održavanje i ne emituju mirise gume koji su prisutni kod jeftinijih patosnica. Izrađene su od visoko guste gume koja je fleksibilna i izdržljiva. Takođe, patosnice poseduju TUV sertifikat, što dodatno garantuje njihov kvalitet. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji ovih patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Dostupne opcije i cena

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica koji odgovaraju Alfa Romeo Tonale (2022-). Zahvaljujući svojoj visokoj kvaliteti i preciznom dizajnu, ove patosnice pružaju odličnu vrednost za cenu.

Pogledajte našu kompletnu ponudu

Ukoliko želite da istražite širu ponudu gumenih i tepih patosnica, pozivamo vas da pogledate našu kompletnu kolekciju. Tamo ćete naći različite modele i boje koje mogu odgovarati vašem vozilu.


Prednosti

  • Izuzetan kvalitet gume
  • Precizan dizajn za Alfa Romeo Tonale (2022-)
  • Odlična zaštita unutrašnjosti vozila

Sada je pravo vreme da zaštitite unutrašnjost svog vozila i obezbedite mu vrhunski izgled sa gumene patosnice Alfa Romeo Tonale (2022-) – Zubri 223204. Poručite ih odmah i uživajte u sigurnoj i udobnoj vožnji!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja