рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Audi A5 (B8) (2007-2016) – Zubri 212954

3.780 рсд

SKU: GTC2020 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE AUDI A5 (B8) (2007-2016) – Zubri 212954

Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice su izuzetnog kvaliteta i pružaju potpunu zaštitu vašem vozilu. Bez neprijatnih mirisa, ove gumene patosnice su savršen izbor za ljude koji cene kvalitet i udobnost. Bez obzira na to koliko vremena provodite u svom automobilu, ove patosnice će vam pružiti vrhunsku zaštitu i udobnost tokom vožnje.

Savršeno prilagođene za vaš automobil

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i beziznimne odgovaraju za vaš Audi A5 (B8) (2007-2016). Bez brige, nećete morati da se suočavate sa nesavršenim patosnicama koje ne odgovaraju vašem vozilu. Ove patosnice su dizajnirane tačno prema dimenzijama vašeg automobila, što znači da će savršeno pristajati i neće se pomerati tokom vožnje. Sigurnost i udobnost su nam na prvom mestu, zato smo se pobrinuli da ove patosnice odgovaraju vašem automobilu bez ikakvih modifikacija.

Moderan dizajn i trajna upotreba

Gumene patosnice Audi A5 (B8) (2007-2016) imaju modern dizajn koji će se savršeno uklopiti u unutrašnjost vašeg vozila. Bez obzira na to da li preferirate crnu, antracit (tamno-sivu) ili bež boju, možete biti sigurni da će ove patosnice izgledati elegantno i stilizovano. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi vam trajala godinama. Ove patosnice su izrađene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna, a njihov rub visine 12mm dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila.

TUV sertifikacija i bezbednost

Naše gumene patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su prošle stroge testove i zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta. Svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Vaša sigurnost nam je važna, zato se ne morate brinuti o štetnim materijalima ili nebezbednim supstancama.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Savršeno prilagođene za vaš automobil
  • Moderan dizajn i trajna upotreba

_______

Za sve ono što tražite od gumenih patosnica za vaš Audi A5 (B8) (2007-2016), ne tražite dalje. Ove gumene patosnice nude izuzetan kvalitet, prilagođene dimenzije i moderan dizajn, sve u jednom. Bez obzira na to koliko vremena provodite u svom vozilu, ove patosnice će vam pružiti vrhunsku zaštitu i udobnost tokom vožnje. Izrađene od kvalitetne gume visoke gustine i sertifikovane od strane TUV-a, više ne morate brinuti o štetnim materijalima ili nebezbednim supstancama.

Narudžbu za ove gume patosnice možete izvršiti odmah, a dostavljamo ih direktno na vašu adresu. Samo kliknite na dugme za poručivanje i uživajte u udobnosti i sigurnosti koje ove patosnice pružaju. Vaš Audi A5 (B8) (2007-2016) će vam biti zahvalan.

Krenite već danas i obezbedite maksimalnu udobnost i zaštitu za vaš automobil!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja