рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice BMW 5 (E39) (1996-2004) – Zubri 252819

3.780 рсд

SKU: GTC2039 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE BMW 5 (E39) (1996-2004) – Zubri 252819

Auto patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa.


Prednosti

  • Visok kvalitet: Auto patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene.
  • Precizno pristajanje: Patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila.
  • Dodatna sigurnost: Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje.
  • Unapređen dizajn: Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.
  • Lako održavanje: Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta.
  • Sertifikovano: Gumene patosnice su TUV sertifikovane i izrađene od materijala koji se nalazi na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Auto patosnice ne samo da će poboljšati izgled vašeg vozila, već će i pružiti dodatnu udobnost i zaštitu. Izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine, ove patosnice su izdržljive, fleksibilne i idealne za svakodnevnu upotrebu.

Kada je u pitanju kvalitet, nema kompromisa. Auto patosnice su tipske, što znači da nedvosmisleno odgovaraju za navedeni model vozila. Njihov dizajn precizno pristaje u vaš automobil, dajući mu dodatnu notu elegancije. Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila.

Ove gumene patosnice su jednostavne za postavljanje. Svaka garnitura patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Ovisno o modelu i tipu automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Prednje dve patosnice takođe imaju fiksatore koji ih dodatno učvršćuju. Ojačan vozačev sadom osigurava dugotrajnost patosnice, čime se produžava njen vek trajanja.

Kada se radi o održavanju, ove gumene auto patosnice su vrlo praktične. Lako se čiste i ne zadržavaju neugodne mirise koji se javljaju kod nekih jeftinijih patosnica. Samo ih obrišite ili operite vodom i deterdžentom i ponovo će izgledati kao nove.

Vaša bezbednost nam je veoma važna. Zato vam sa ponosom možemo reći da su ove gumene patosnice TUV sertifikovane. To znači da su prošle stroge bezbednosne standarde i da su izrađene od materijala koji su odobreni od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da ste dobili proizvod koji je siguran za vas i vaše vozilo.

Navedena cena je za 1 set gumenei patosnica. Auto patosnice su proizvedene u Češkoj.

Ukoliko želite da poboljšate izgled i funkcionalnost svog vozila, auto patosnice su pravi izbor za vas. Karakteriše ih vrhunski kvalitet, precizno pristajanje i dug vek trajanja. Sa njima, vaše vozilo će izgledati sjajno, a vi ćete biti zadovoljni udobnošću i zaštitom koju pružaju.

Pogledajte našu kompletnu ponudu patosnica i odaberite one koje najbolje odgovaraju vašim potrebama i stilu.


Prednosti:

  • Visok kvalitet i precizno pristajanje
  • Dodatna sigurnost i ojačanje vozačeve patosnice
  • Lako održavanje i bez neugodnih mirisa

Uzmi svoj set gumene patosnice danas i pružite svom vozilu potrebnu udobnost i zaštitu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja