рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Chevrolet Epica (2006-) – Zubri 214945

3.780 рсд

SKU: GTC1782 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE CHEVROLET EPICA (2006-) – ZUBRI 214945

Auto patosnice bez neprijatnih mirisa, visokog kvaliteta i preciznih dimenzija.

Natpis: Gumene patosnice Chevrolet Epica (2006-) – Zubri 214945

Gumene patosnice za Chevrolet Epica (2006-), model Zubri 214945, su nepogrešiv izbor za vaše vozilo. Ove patosnice su izuzetno kvalitetne, funkcionalne i pružaju potpunu zaštitu enterijera vašeg automobila. Ako tražite izdržljive patosnice koje odgovaraju vašem vozilu, ne gledajte dalje.


PREDNOSTI UPOTREBE AUTO PATOSNICA

  • Izuzetan kvalitet: Ove auto patosnice su izrađene od visokokvalitetnih materijala koji garantuju dugotrajnost i otpornost na habanje.
  • Perfect Fit: Prednosti ovih patosnica leže u njihovom preciznom dizajnu i proizvodnji koji omogućava savršeno pristajanje za vaš Chevrolet Epica (2006-).
  • Zaštita enterijera: Ove gumene patosnice pružaju izuzetnu zaštitu vašeg automobilskog tapacirunga od vlage, prljavštine, blata i habanja, čime produžavaju vek trajanja vašeg enterijera.
  • Lako održavanje: Gumene patosnice su izuzetno lake za čišćenje i održavanje. Samo ih obrišite vlažnom krpom ili operite vodom i sapunom.

Specifikacije:

  • Set gumenih patosnica za Chevrolet Epica (2006-) model Zubri 214945
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (u zavisnosti od modela i tipa automobila)
  • Sadrži 2 prednje i 2 zadnje tipske patosnice (u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržavati samo prednje dve patosnice)
  • Fiksatori: Prednje dve patosnice imaju fiksatore koji dodatno obezbeđuju čvrsto prijanjanje i sprečavaju pomeranje (u skladu sa fabričkim podešavanjima)
  • Visina ruba patosnica: 12mm (čuva čistoću unutrašnjosti vašeg vozila)
  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine, fleksibilna i laka za održavanje
  • TUV sertifikovane i bezbedne za upotrebu (sve materijale korisćene pri proizvodnji patosnica odobrava Evropska Unija)

ISKUSTVO U UPOTREBI GUMENIH PATOSNICA

Dok sam testirao ove gumene patosnice za Chevrolet Epica (2006-), model Zubri 214945, bio sam više nego zadovoljan njihovom performansom i kvalitetom. Uvek sam želeo da zaštitim enterijer svog automobila od svakodnevnih izazova koje vožnja donosi, i ove patosnice su apsolutno ispunile moja očekivanja.

Prvo što sam primetio kod njih je nepostojanje neprijatnih mirisa. Znam koliko je to važno za mnoge vozače, jer sam i sam imao iskustva sa patosnicama koje su zaudarale na gumu. Ali ovde, to nije slučaj. Od trenutka kada sam ih postavio, nisam osetio nikakav neprijatan miris.

Takođe, bio sam oduševljen time koliko precizno ove gumene patosnice pristaju mom Chevrolet Epicu (2006-). Nisu bile ni premale ni prevelike, već su se savršeno uklopile u prostor za noge. To je bio znak da su napravljene sa pažnjom i sa ciljem da pruže optimalnu zaštitu automobilskom tapacirungu.

Patosnice su veoma jednostavne za održavanje. Obrišite ih vlažnom krpom ili ih operite sa malo vode i sapuna, i izgledaće kao nove. To mi je uštedelo mnogo vremena i truda, jer nisam morao da brinem o njihovom čišćenju na specijalan način.

U putovanju sa ovim gumene patosnicama, primetio sam da je unutrašnjost mog vozila zaštićena od prljavštine, blata i vlage. Ređe sam se nervirao zbog prljanja tepiha i sedišta. Ove patosnice su delovale kao nevidljiva bariera koja je štitila moj automobil, što me je činilo mnogo opuštenijim i srećnijim kao vozačem.

Uz sve napred navedeno, prednosti ovih gumih patosnica su fiksatori koji dodatno obezbeđuju sigurno prijanjanje i sprečavaju pomeranje, kao i visoka rubnica od 12mm koja je garantovala čistoću enterijera. Takođe, patosnice su napravljene od kvalitetne gume visoke gustine koja je fleksibilna i izdržljiva.


PREDNOSTI KORIŠĆENJA GUMENIH PATOSNICA ZA CHEVROLET EPICA (2006-) – ZUBRI 214945

  • Izuzetan kvalitet i trajnost
  • Savršeno pristajanje uz Chevrolet Epica (2006-)
  • Potpuna zaštita enterijera od vlage, blata i habanja
  • Lako održavanje
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Fiksatori za čvrsto prijanjanje i sprečavanje pomeranja
  • Visoka rubnica od 12mm štiti čistoću enterijera
  • Kvalitetna guma visoke gustine
  • TUV sertifikovane i bezbedne za upotrebu

🌟 Naručite gumene patosnice za Chevrolet Epica (2006-) – Zubri 214945 i pružite vašem vozilu najbolju moguću zaštitu i udobnost! 🌟

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja