рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes W638 Vito (1995-2003) – Zubri 211459

3.240 рсд

SKU: GTC1986 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES W638 VITO (1995-2003) – ZUBRI 211459

Izuzetan kvalitet i bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice za Mercedes W638 Vito (1995-2003) od brenda Zubri 211459 su vrhunskog kvaliteta. Ne samo da pružaju odličnu zaštitu za vaše vozilo, već su i izuzetno mirisne. Zahvaljujući njihovom dizajnu, vaš automobil će dobiti jedinstven izgled.

Tipske i originalne patosnice

Sve gumene patosnice su tipske i originalne, što znači da savršeno odgovaraju vašem Mercedesu W638 Vito. Svaka patosnica je pažljivo dizajnirana kako bi se idealno uklopila u enterijer i obezbedila udobnost i zaštitu.

Modernog dizajna i preciznih dimenzija

Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana za produženi vek trajanja. Rub patosnice ima visinu od 12mm, što pomaže u održavanju čistoće enterijera vašeg vozila.

Sigurno i jednostavno postavljanje

Patosnice su opremljene fikserima na prednjim dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Možete biti sigurni da će se patosnice čvrsto držati na svom mestu tokom vožnje. Nema potrebe za nikakvim dodatnim modifikacijama – jednostavno postavite patosnice i uživajte u udobnosti i zaštiti koje pružaju.

Visokokvalitetni materijali i TUV sertifikovane

Gumene patosnice su izrađene od kvalitetne gume visoke gustine, koja je izuzetno fleksibilna. Sertifikat TUV garantuje kvalitet i bezbednost proizvoda. Svi materijali koji se koriste pri proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrene od strane Evropske Unije.

Savršene zaštita i dugotrajnost

Nabavite par gumene patosnice za vaš Mercedes W638 Vito (1995-2003) i uživajte u bezbednosti i čistoći vašeg automobila. Ove patosnice pružaju zaštitu od prljavštine, vlage i habanja. Vaš enterijer će ostati netaknut, dok vi uživate u vožnji.

PREDNOSTI

  • Izuzetan kvalitet i bez neprijatnih mirisa
  • Tipske i originalne patosnice
  • Sigurno i jednostavno postavljanje

Nabavite set gumenih patosnica za Mercedes W638 Vito (1995-2003) – Zubri 211459 i pružite svom vozilu najbolju zaštitu i udobnost.

Napomena: Cena je za 1 set gumenih patosnica.

Zemlja uvoza: Češka

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica na OXO MARKET.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja