рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Nissan X-Trail (2013-) – Zubri 221914

3.780 рсд

SKU: GTC1615 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE NISSAN X-TRAIL (2013-) – ZUBRI 221914

Gumene patosnice Nissan X-Trail (2013-) – Zubri 221914 čine savršen dodatak za vaš automobil. Ove gumene patosnice su izuzetnog kvaliteta i poseduju mnoge prednosti koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Faktički opis proizvoda

Gumene patosnice Nissan X-Trail (2013-) – Zubri 221914 su tipske patosnice crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, koje se besprekorno prilagođavaju vašem vozilu. U setu se nalaze dve prednje i dve zadnje patosnice, od kojih su prednje dodatno ojačane kako bi se produžio njihov vek trajanja. Ove patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija, što omogućava savršeno prianjanje uz vaše vozilo.

Prednosti gumenih patosnica Nissan X-Trail (2013-) – Zubri 221914

  • Visok kvalitet: Ove gumene patosnice su izrađene od kvalitetne gume visoke gustine, koja je izuzetno fleksibilna. Materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.
  • Precizan dizajn: Gumene patosnice Nissan X-Trail (2013-) – Zubri 221914 su tipske patosnice, što znači da su originalne i nedvosmisleno odgovaraju navedenom tipu automobila. Njihov rub ima visinu od 12mm, što dodatno obezbeđuje čistoću unutrašnjosti vašeg vozila.
  • Jednostavno održavanje: Ove gumene patosnice su veoma lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise gume, za razliku od nekih patosnica lošijeg kvaliteta.
  • Dodatni fiksatori: Prednje dve patosnice su opremljene fiksatorima koji sprečavaju njihovo pomeranje i dodatno ih učvršćuju. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno.

Gumene patosnice Nissan X-Trail (2013-) – Zubri 221914 su TUV sertifikovane, što je još jedan dokaz njihovog kvaliteta i pouzdanosti.

Zaključak

Ako želite vrhunsku zaštitu za unutrašnjost svog vozila, gumene patosnice Nissan X-Trail (2013-) – Zubri 221914 su pravi izbor za vas. Sa njima nećete samo održavati unutrašnjost čistom i urednom, već ćete i dodati poseban estetski dodir vašem automobilu.

Iskoristite priliku da poboljšate iskustvo vožnje i zaštitite unutrašnjost svog vozila uz gumene patosnice Nissan X-Trail (2013-) – Zubri 221914. Nećete se razočarati!

Prednosti

  • Visok kvalitet gume visoke gustine
  • Precizan dizajn koji se savršeno prilagođava vašem vozilu
  • Jednostavno održavanje

Poručite odmah i zaštitite unutrašnjost svog vozila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja