рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Toyota Land Cruiser 100 (1998-2007) – Zubri 211568

4.680 рсд

SKU: GTC1898 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE TOYOTA LAND CRUISER 100 (1998-2007) – ZUBRI 211568

Izuzetan kvalitet i odgovarajuće dimenzije

Automobilske patosnice su jedan od najvažnijih dodataka za održavanje čistoće unutrašnjosti vašeg vozila. Sa gumenim patosnicama za Toyota Land Cruiser 100 (1998-2007) od brenda Zubri 211568, možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod vrhunskog kvaliteta.

Gumene patosnice Zubri 211568 su prilagođene tačno za ovaj model automobila, pa ne morate brinuti o tome da li će se odgovarajuće uklopiti. One su sertifikovane od strane TUV-a i proizvedene su od kvalitetne gume visoke gustine. Ovo osigurava da su patosnice izuzetno fleksibilne, dugotrajne i lako se održavaju.

Savršeno pristaju uz vaše vozilo

Set ovih gumenih patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Ukoliko je odgovarajuće za vaš model i tip vozila, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Bez obzira na boju, garantovan je modern dizajn koji se savršeno uklapa uz enterijer vašeg ljubimca na četiri točka.

Patosnice su napravljene da savršeno odgovaraju vašem vozilu i imaju fiskatore koji ih dodatno učvršćuju i sprečavaju pomeranje. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio vek trajanja proizvoda. Njihova visina od 12 mm pruža dodatnu zaštitu i čuva čistoću unutrašnjosti vašeg automobila.

Bezbednost i sigurnost

Gumene patosnice Zubri 211568 su proizvedene u skladu sa najvišim bezbednosnim standardima. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji su na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da neće biti prisutnih neprijatnih mirisa poput jeftinih i manje kvalitetnih patosnica. Ove patosnice su pažljivo dizajnirane kako bi vam pružile bezbrižno i udobno iskustvo vožnje.

Prednosti:

  • Kvalitetni materijali: Patosnice izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine.
  • Precizne dimenzije: Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.
  • Lako održavanje: Patosnice ne zahtevaju posebno održavanje i brzo se čiste.

Nabavite gumene patosnice za Toyota Land Cruiser 100 (1998-2007) – Zubri 211568 i pružite svom vozilu dodatnu zaštitu i udobnost. Ne samo da će vaš automobil izgledati uredno i čisto, već ćete se i vi osećati sigurno i udobno za vreme vožnje.

Uverite se i sami u kvalitet ovih patosnica i naručite ih odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja