рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Toyota Land Cruiser Prado (2002-2009) 5 delova – Zubri 212896

4.680 рсд

SKU: GTC1895 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE TOYOTA LAND CRUISER PRADO (2002-2009) 5 DELOVA – ZUBRI 212896

Izuzetnog kvaliteta i bez neprijatnih mirisa

Sigurno se pitate kako ove gumene patosnice mogu unaprediti vaše iskustvo vožnje. Pa dobro, došli ste na pravo mesto, jer ću vam sve objasniti. Patosnice za automobile su neophodan dodatak koji štiti unutrašnjost vašeg vozila od prljavštine, vlage, i svih neželjenih mrlja koje mogu da se dese tokom svakodnevnog korišćenja. Ali, ove patosnice su mnogo više od obične zaštite.

Tipske, originalne i perfektno se uklapaju u vaš automobil

Da biste u potpunosti razumeli vrednost ovih gumene patosnice, morate znati da su one tipske, originalne i precizno izrađene za vaš automobil. Bez obzira na to da li imate Toyota Land Cruiser Prado između 2002. i 2009. godine, ove patosnice će savršeno odgovarati vašem modelu. Ne morate brinuti o tome da li će se dobro uklopiti ili ne, jer su ove patosnice dizajnirane tako da uz obezbeđene fiksatore, ostanu na svom mestu. Takođe, dodatno ojačani rubovi čine patosnice izdržljivijima i produžuju im vek trajanja.

Crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje za vaša estetska očekivanja

Da bi se vaš automobil uklapao uz sve druge estetske detalje, gumene patosnice dolaze u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Na taj način, možete odabrati boju koja najbolje odgovara enterijeru vašeg automobila. Bez obzira na to koju boju izaberete, gumene patosnice će sigurno izgledati moderno i šik.

Jednostavne za održavanje i odobrene od strane Evropske Unije

Da ne biste gubili vreme na održavanje patosnica, ove gumene patosnice su izuzetno lake za čišćenje. Samo malo vode i blagog sapuna i vaše patosnice će izgledati kao nove. Takođe, nemate brige oko neprijatnih mirisa koji se često javljaju kod jeftinijih patosnica. Ove patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine, koja je izuzetno fleksibilna. Takođe je važno napomenuti da su ove gumene patosnice TUV sertifikovane i potpuno bezbedne za upotrebu, jer se svi korišćeni materijali nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Pogodne za Toyota Land Cruiser Prado (2002-2009)

Nudimo vam originalne gumene patosnice koje se savršeno uklapaju u vaš Toyota Land Cruiser Prado između 2002. i 2009. godine. Dobijate set od pet delova, uključujući dve prednje i dve zadnje patosnice. Ove patosnice su dizajnirane tako da se savršeno prilagođavaju vašem vozilu i pruže maksimalnu zaštitu.

Prednosti

  • Precizno izrađene gumene patosnice koje savršeno odgovaraju vašem modelu automobila
  • Izdržljive i dugotrajne, sa dodatno ojačanim rubovima i fiksatorem za fiksiranje
  • Lak za održavanje i bez neprijatnih mirisa

Ne propustite priliku da unapredite svoje iskustvo vožnje i zaštitite unutrašnjost svog Toyota Land Cruiser Prado-a. Poručite ove izuzetne gumene patosnice i osetite razliku. Pripremite se da budete zadovoljni svojim izborom i da se divite kako vaš automobil izgleda sada još elegantnije i stilizovano.

Napomena: Cene su izražene po setu od pet delova. Cena se odnosi na jedan set gumenih patosnica.

Zemlja uvoza: Češka

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica

Naručite gumene patosnice za Toyota Land Cruiser Prado (2002-2009) i uživajte u njihovoj praktičnosti i stilu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja